Autoregeling / berijdersovereenkomst / poolbeheer / verduurzaming / berijdersdesk / overzicht

Onze dienstverlening: Beleid op jouw wagenpark

“Hoe verder ons wagenpark groeit,
hoe meer de behoefte aan overzicht.”

Een wagenpark bestaat haast nooit uit alléén maar auto’s van één leverancier of maatschappij. Een slimme mix van eigendomsauto’s en leaseauto’s van verschillende maatschappijen, kan vaak financieel interessanter uitpakken.

Eén nadeel: je verliest overzicht van je voertuigen. Vanuit die uitdaging, zijn wij een overkoepelend platform gaan bouwen, zodat iedere wagenparkbeheerder alle voertuigdata gecombineerd terug kan zien in één centrale omgeving.

Vanuit dit overzicht, zal het ook mogelijk zijn om processen te standaardiseren. Je houdt meer grip op onderhouds- en vervangingsmomenten, je voorkomt onnodige vragen over verloren tank- of laadpasjes op de werkvloer, en je hebt alle administratie centraal georganiseerd.

Wil je nu al meer weten over ons PEPE Platform? Meld je aan voor een demo.

PEPE Platform voor leasen luxe mobiliteitsoplossingen omgeving Roosendaal
PEPE Medewerkers in omgeving Roosendaal voor mobiliteitsoplossingen

“Kunnen jullie onze HR-afdeling
ondersteunen met wagenparkbeleid?”

Steeds vaker zien we dat een HR- of financiële afdeling de verantwoordelijkheid draagt voor grip op het wagenpark, terwijl deze taken ondersneeuwen onder dagdagelijkse prioriteiten.

Juist in dit soort gevallen, ondersteunen wij de afdelingen met onderwerpen als autoregelingen voor medewerkers, berijdersovereenkomsten voor contractuele afspraken bij indiensttreding, poolbeheer, instroom en uitstroom van voertuigen, en nog veel meer.

We fungeren als een interne berijdersdesk, waardoor de organisatie zelf van veel vragen wordt ontzorgd.

Wagenparkbeheer uitbesteden

HOE KRIJG JIJ MEER GRIP OP JE WAGENPARKBELEID?

Laat ons eens met je meekijken en je voorzien van praktisch advies. We kunnen je helpen met het creëren van meer overzicht, het uitrollen van beleid richting medewerkers, en het optimaliseren van het rendement uit je wagenpark. Een plug & play wagenparkafdeling op afstand.

“Hoe kan ik zo efficiënt mogelijk
mijn wagenpark verduurzamen?”

Praktijkvoorbeeld: een van onze klanten wint een aanbesteding, op voorwaarde dat zij energieneutraal werken. Dit heeft een grote impact op hun wagenpark, waarin een snelle verduurzamingsslag moet plaatsvinden, alvorens deze opdracht van start kan.

In dit soort gevallen is het van cruciaal belang goed overzicht te hebben op de rijdende vloot, om op een zo slimme manier mogelijk te verduurzamen.

Ook in dit soort gevallen opereren wij als wagenparkbeheer-collega op afstand. We gaan op zoek naar de ideale invulling, nemen met een zo hoog mogelijke inruil afscheid van oudere brandstof-voertuigen en bouwen stap voor stap aan een duurzamer wagenpark.

Wil je ook verduurzamen?

Zakelijke luxe lease BMW's in Roosendaal
Flexibele en op maat gemaakte luxe auto lease-oplossingen in Roosendaal

“Hoe richt ik poolbeheer in
voor mijn mobiliteitsvloot?”

Grotere MKB’ers, al dan niet met verschillende opererende entiteiten, kunnen eenvoudig kosten besparen en dekking van hun voertuigen verhogen, dankzij een goed overzicht in hun vloot.

Door het overzicht kunnen schuiven en verdelen van voertuigen om aan de mobiliteitswensen van iedere entiteit te voldoen, noemen we poolbeheer.

In hoeverre behaalt jullie organisatie de maximale efficiency uit het wagenpark? Hoe bouw je een rendabele flexibele schil om je vloot? Interessante vragen om mee bezig te zijn, we helpen je graag.

Meer info over poolbeheer

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

J.T. BESTRATINGEN

De ondernemer en zijn ideale bus.

Luxe Porsche bedrijfswagens met uitstekende service voor zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

PORSCHE 911

In- en verkoop van exclusieve auto’s.

Duurzame zakelijke luxe auto-vervoersoplossingen in Roosendaal

PORSCHE CAYENNE COUPE

Wat komt er allemaal kijken bij een exclusieve auto?

Uitstekende klantenservice voor luxe zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

TEAM inc.

Internationaal wagenparkbeheer & strategie.

Oplossingen op maat voor hoogwaardige zakelijke mobiliteit in Roosendaal

Vigour ICT Consulting

De juiste prijs bij in- en verkoop!

Moderne en stijlvolle Bevelander bedrijfswagens voor zakelijke doeleinden van PEPE Wagenparkbeheer in omgeving Roosendaal

INSTALLATIEBEDRIJF BEVELANDER

Belevering van ingerichte bedrijfsauto’s.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 44 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer