WAT WE DOEN BIJ PEPE.

HULP BIJ AL JE VRAGEN OMTRENT MOBILITEIT.

Ik ben een
choose
ZZP'er
organisatie

AUTO INKOPEN.

Van een unieke droomauto, naar een direct beschikbare oplossing, tot een tender voor een wagenparkuitbreiding. Wij gaan op zoek naar de ideale auto(‘s) voor onze klanten, waarvoor we ons netwerk in binnen- en buitenland benutten.

Ben jij op zoek naar je ideale volgende auto? Laat ons met je meezoeken. Lees allereerst meer over onze inkoop-dienstverleningen.

PEPE Wagenparkbeheer mobiliteitsoplossingen voor van Akkeren Logistics in Roosendaal
Perke Pellis van PEPE Wagenparkbeheer ondersteunt bij de oplevering van een nieuwe bedrijfswagen in omgeving Roosendaal

AUTO VERKOPEN.

Hoe haal je het meeste rendement uit jouw uitlopende voertuigen? Een laag handelsbod bij de dealer voor je in te ruilen auto maakt zeker niet gelukkig, dus wat doe je? Zullen we je auto zelf verkopen, aanbieden op een veiling of exporteren? Met al dit soort vragen helpen we je, alles voor het hoogste bod op jouw inruiler.

Ook verkopen we auto’s voor organisaties door hun voertuigen in consignatie aan te bieden, of organiseren we veilingen voor grotere wagenparken. Levert een veiling niet genoeg op? Dan verkopen we die gevallen alsnog zelf aan een geïnteresseerd individu.

Meer info over verkoop

KOSTEN BESPAREN.

Door slimmer te kijken naar de verhouding tussen de groei van je onderneming en bijbehorende mobiliteit, door flexibeler om te gaan met leasecontracten en door vervangingsmomenten goed in de gaten te houden, kun je gemakkelijk kosten besparen.

De oplossing is voor iedere ondernemer anders, op onderliggende pagina vind je een overzicht van onze meest voorkomende besparingstips.

Wil je weten hoe je in jouw unieke geval het beste kosten kunt besparen? Neem in dit geval contact met ons op, en laat ons met je meedenken.

Overdracht zakelijke mobiliteitsoplossing PEPE Wagenparkbeheer omgeving Roosendaal

WE HELPEN JE GRAAG
PEPE STAAT VOOR JE KLAAR

We maken graag onze agenda vrij voor een kennismaking en een bak koffie.

PEPE Wagenparkbeheer webapplicatie

WAGENPARKBELEID.

PEPE ondersteunt op alle denkbare onderwerpen omtrent wagenparkbeleid. Voor de ene klant opereren we als hun wagenparkbeheerder op afstand, voor de ander zijn we een verlengstuk van de HR- of financiële afdeling.

We beheren autoregelingen, schrijven berijdersovereenkomsten, voeren poolbeheer in, verduurzamen de vloot en opereren als een berijdersdesk.

Op veler klantwensen, hebben we besloten ons eigen PEPE Platform te ontwikkelen, waarbij onze klanten een overzicht hebben van al hun lease- en eigendomsauto’s, teneinde een zo efficiënt en rendabel mogelijke vloot.

Wil je hierover meer weten? Neem dan vooral contact met ons op!

Meer info over wagenparkbeleid

SLIMMER LEASEN.

De markt der leasemaatschappijen en financiële dienstverleners wordt alsmaar complexer. Met nieuwe, jonge toetreders is het nu mogelijk om voor erg aantrekkelijke leaseprijzen in een nieuwe auto te stappen. Totdat je aan het eind van je contract verrast wordt met de eindafrekening.

Wij zijn ook door schade en schande wijzer geworden in deze steeds complexere markt. Sindsdien helpen we grote én kleine ondernemers naar de slimste en duurzaamste mix in hun lease- en eigendomsvloot.

Tesla Model S lease mobiliteitsoplossing in omgeving Roosendaal

DUURZAAM RIJDEN.

Wanneer er gesproken wordt over duurzame mobiliteit, zijn we al snel geneigd te denken aan elektrisch (of hybride) rijden. Uitstootvrij rijden is zeker een stap in de goede richting, maar duurzaamheid gaat veel verder dan dat. De productie van een volledig elektrische auto is dankzij de benodigde grondstoffen nog altijd belastender voor het milieu, dan een goed te recyclen brandstofmotor.

Duurzaamheid is voor ons óók op het juiste moment afscheid nemen van een auto, óók niet meer auto’s aanschaffen dan nodig, óók slimmer omgaan met brandstof, óók overzicht creëren. Door al deze aspecten helpen wij organisaties hun vloot te verduurzamen.

Meer info over verduurzaming

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Luxe zakelijke transportoplossingen in omgeving Roosendaal

machinefabriek van Nunen

Een bus voor een machinefabriek & een luxe wagen voor de eigenaar.

Oplossingen op maat voor hoogwaardige zakelijke mobiliteit in Roosendaal

Vigour ICT Consulting

De juiste prijs bij in- en verkoop!

PEPE Wagenparkbeheer mobiliteitsoplossingen voor van Akkeren Logistics in Roosendaal

VAN AKKEREN LOGISTICS

Mobiliteit voor een logistieke sterspeler.

Klantgerichte en professionele klantenservice voor zakelijke mobiliteit in Roosendaal

WVS

Ondersteuning bij wagenparkbeheer van een overheidsinstelling.

Duurzame zakelijke luxe auto-vervoersoplossingen in Roosendaal

PORSCHE CAYENNE COUPE

Wat komt er allemaal kijken bij een exclusieve auto?

J.T. BESTRATINGEN

De ondernemer en zijn ideale bus.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 44 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer