Duurzaamheid gaat veel verder dan alleen CO2 uitstoot.

Onze dienstverlening: Duurzame mobiliteit

“Hoe draagt mijn mobiliteitsvorm
bij aan onze duurzaamheidsdoelen?”

Wanneer er gesproken wordt over duurzame mobiliteit, zijn we al snel geneigd te denken aan elektrisch (of hybride) rijden. Uitstootvrij rijden is zeker een stap in de goede richting, maar duurzaamheid gaat veel verder dan dat. De productie van een volledig elektrische auto is dankzij de benodigde grondstoffen nog altijd belastender voor het milieu, dan een goed te recyclen brandstofmotor.

Duurzaamheid is voor ons óók op het juiste moment afscheid nemen van een auto, óók niet meer auto’s aanschaffen dan nodig, óók slimmer omgaan met brandstof, óók overzicht creëren. Door al deze aspecten helpen wij organisaties hun vloot te verduurzamen. Kunnen we jou ook op weg helpen naar een groenere toekomst?

PEPE Platform voor leasen luxe mobiliteitsoplossingen omgeving Roosendaal

“Haal eerst meer uit je huidige vloot,
alvorens je extra investeert.”

Er zal geen autobedrijf je afraden om extra auto’s bij hen af te nemen. Er zal geen leasemaatschappij je afraden extra contracten bij hen aan te gaan. Iedereen mag zijn eerlijke boterham verdienen, als we maar tegelijkertijd beseffen dat bovenstaand gegeven een negatieve impact heeft op de verduurzaming van onze toekomst. Meer auto’s is lang niet altijd de oplossing, start éérst met een helder overzicht.

Ook om deze reden hebben wij besloten een eigen platform te bouwen, waarvoor je je nu aan kunt melden voor een demo. Ons PEPE Platform heeft als doel meer overzicht te creëren in alle rijdende en stilstaande voertuigen, teneinde een zo efficiënt mogelijk wagenpark.

Vraag demo aan

“Hoe kan ik zo efficiënt mogelijk
mijn wagenpark verduurzamen?”

Praktijkvoorbeeld: een van onze klanten wint een aanbesteding, op voorwaarde dat zij energieneutraal werken. Dit heeft een grote impact op hun wagenpark, waarin een snelle verduurzamingsslag moet plaatsvinden, alvorens deze opdracht van start kan.

In dit soort gevallen is het van cruciaal belang goed overzicht te hebben op de rijdende vloot, om op een zo slimme manier mogelijk te verduurzamen.

Ook in dit soort gevallen opereren wij als wagenparkbeheer-collega op afstand. We gaan op zoek naar de ideale invulling, nemen met een zo hoog mogelijke inruil afscheid van oudere brandstof-voertuigen en bouwen stap voor stap aan een duurzamer wagenpark.

Wil je ook verduurzamen?

Zakelijke luxe lease BMW's in Roosendaal

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP IN DUURZAMERE MOBILITEIT?

Ongeacht je organisatiedoelstellingen -van CO2 reductie, afvalvermindering tot milieubelasting- wij passen jouw mobiliteit erop aan.

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Luxe zakelijke transportoplossingen in omgeving Roosendaal

machinefabriek van Nunen

Een bus voor een machinefabriek & een luxe wagen voor de eigenaar.

Uitstekende klantenservice voor luxe zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

TEAM inc.

Internationaal wagenparkbeheer & strategie.

REaching equipment services

Mobiliteit voor een organisatie op grote hoogte.

Moderne en stijlvolle Bevelander bedrijfswagens voor zakelijke doeleinden van PEPE Wagenparkbeheer in omgeving Roosendaal

INSTALLATIEBEDRIJF BEVELANDER

Belevering van ingerichte bedrijfsauto’s.

Maatwerk luxe bedrijfsauto-mobiliteitsdiensten voor zakelijke klanten in Roosendaal

HELDER PLUS

Oplossingen voor zakelijke mobiliteit van vandaag en voor de toekomst!

PEPE Wagenparkbeheer mobiliteitsoplossingen voor van Akkeren Logistics in Roosendaal

VAN AKKEREN LOGISTICS

Mobiliteit voor een logistieke sterspeler.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 44 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer