Één overzicht, álle voertuigen.

HET PEPE PLATFORM.

Overzicht in alle eigendoms- én leaseauto’s.

Het frustreerde ons mateloos: in de online portals van iedere leasemaatschappij staan haast nooit ál je auto’s tezamen, omdat er in de praktijk langs verschillende financiële wegen auto’s worden aangeschaft.

In het PEPE Platform staat daarom ieder voertuig uit jouw vloot, van iedere leasemaatschappij, in iedere aanschafvorm, inclusief eventuele expiratiedatum, looptijd, contractnummer, kenteken, voertuiginformatie en al het andere wat je wil weten als ondernemer.

PEPE Wagenparkbeheer webapplicatie
Uitstekende klantenservice voor luxe zakelijke mobiliteitsoplossingen in omgeving Roosendaal

Berijdergegevens altijd bij de hand.

Welke werknemer rijdt welk voertuig? Hoe lang loopt die leaseauto nog van de werknemer wiens contract afloopt? De tankpas van één van de berijders is kwijt, en er zat een post-it met de pincode op, dus hoe lossen we dit zo snel mogelijk op?

Vraagstukken waar je niet iedere dag bij stil wil staan, worden beantwoord in ons platform.

Pool beheer.

Je hebt meerdere vestigingen, jullie auto’s staan verspreid door het land. Eén van je vestigingen breidt uit om aan de klantwensen te blijven voldoen. Moeten we schuiven met onze auto’s? Welke auto staat waar?

Kunnen we op een slimme manier de jongere auto’s plaatsen op de vestiging vanuit waar de meeste kilometers gereden worden? Beheer je totaalvloot in het PEPE Platform.

Demo aanvragen

Vraag hier je demo aan voor het PEPE Platform.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 44 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer