Je hoeft niet groot te zijn om serieus genomen te worden.

Inkoopvoordelen voor kleine ondernemingen.

“Nu 0% korting voor álle start-ups!”

Tsja, het is waar… Als kleinere ondernemer of start-up sta je bij sommige loketjes achteraan. En dan valt het in Nederland, het land met het hoogste percentage zelfstandige ondernemers, nog álles mee. Probeer maar eens als ZZP’er een auto te kopen van een dealer in het buitenland, het lijkt wel of men gewoonweg niet eens zaken wil doen! En met de huidige schaarste aan goede auto’s wordt deze manier van (niet-)zaken doen alleen nog erger, we komen het dagelijks tegen.

Uit frustratie richting deze respectloze manier van autohandel, én omdat we vinden dat het ook gewoon anders kan, kopen wij als PEPE jaarlijks heel veel auto’s in voor ZZP’ers. Een aantal belangrijke tips:

Stijlvolle en luxueuze interieurs van hoogwaardige zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

Tip I: Wat levert het meeste voor míj op?

Om extra korting vragen, dat kan iedereen. Een traditioneel autobedrijf kan niet bestaan, als zijn verdiensten over de gehele deal niet overeind blijven. Blijft de auto in onderhoud bij dat traditionele bedrijf? Wat kunnen we doen met de inruiler van de klant?

Extra korting bieden aan de voorkant, betekent extra terugverdienen aan de (inruilende) achterkant. Onze eerste tip: STOP HIERMEE. Om tot de beste deal te komen, is het vaak veel interessanter om zelf je auto te verkopen, of vanuit de lease in te kopen en vanuit daar verder te kijken.

Wij helpen je met de beste prijs voor je auto en gaan samen met jou op zoek naar de aanbieder met de eerlijkste voorwaarden.

Tip II: Hoe weet ik wat interessant aanbod is?

Er zijn twee antwoorden op bovenstaande vraag: OF je pluist iédere dag álle autoportalen af naar al het aanbod, vergelijkt álle kilometers met álle specificaties met álle bouwjaren met álle schadeverledens en álle voertuighistorie, OF je laat een systeem dat voor je doen. Wanneer je vervolgens inzicht hebt tot al het aanbod in binnen- en buitenland, welke je door dit soort systemen laat vergelijken, weet je de krenten uit de pap te vissen.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe auto, of je al iets (online) gevonden hebben, laat ons eens met je meekijken. We zullen je altijd adviseren door te pakken wanneer het ook in onze ogen een goed aanbod lijkt, en je helpen aan alternatieven die je nog niet kende. Wij vinden het leuk om te doen, jij bent nog beter in je zoektocht geholpen.

Tip III: Hoe sluit je de beste deal met de verkopende partij?

Eenvoudig antwoord: laat ons voor je bellen. Kleine moeite. Zoals al genoemd in de eerste alinea van deze pagina; het individu staat -zeker in het buitenland- lang niet altijd bovenaan. Wanneer men wél bereid is om te verkopen, krijg je als individuele klant (helaas) nog altijd een ander verhaal te horen dan autobedrijven onderling.

Omdat wij autoschadeverledens toch wel kunnen checken, kan de verkopende partij hier geen informatie over achterhouden. Doordat wij bij meerdere partijen meerdere auto’s per jaar afnemen, kunnen we ook wat verder onderhandelen over de prijs, wat jou een betere deal oplevert.

Betrouwbare mobiliteitspartner met luxe auto-leasing in Roosendaal

Tip IV: Pas op voor rotte appels.

Deze tip is misschien nog wel de belangrijkste van allemaal: bezint eer ge begint. Een auto lijkt heel aantrekkelijk geprijsd, totdat blijkt dat deze prijsstelling voorkomt uit een extreem laag bpm bedrag dankzij een schadeverleden. De auto is piekfijn hersteld, maar blijkt niet wat je had voorzien.

Dit voorbeeld hebben we meermaals in de praktijk meegemaakt. Zo wilden we voor een klant een auto kopen in Duitsland, tegen de Deense grens. Na ruim acht uur reizen, kwamen we aan op locatie. De auto zag er aan de voorkant goed uit, totdat we zagen dat het een van origine Amerikaanse auto bleek te zijn. Dat was al vreemd, totdat we veel herstelde schades zagen. We zijn met lege handen naar huis gegaan, maar hebben een kat in de zak voorkomen.

Let ook op elektrische rotte appels! Zeker de eerste 100% elektrische modellen hebben de nodige kinderziektes gehad. Deze auto’s staan nu zéér interessant geprijsd, waardoor je voor een aantrekkelijk bedrag een mooie iD.3 of Polestar kunt rijden. Laat ons eerst voor je onderzoeken wat het verleden is van een auto, alvorens je overgaat tot koop.

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Milieuvriendelijke hoogwaardige kwaliteit mobiliteitsoplossingen met zakelijke wagens in omgeving Roosendaal

Select salarisadviseurs

Kostenverlaging voor een wagenpark.

Milieuvriendelijke hoogwaardige mobiliteitsoplossingen met zakelijke wagens in omgeving Etten-Leur

R. van Wesemael B.V.

Het ontzorgingspakket +.

Luxe Porsche bedrijfswagens met uitstekende service voor zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

PORSCHE 911

In- en verkoop van exclusieve auto’s.

Maatwerk oplossingen voor zakelijke mobiliteit in Roosendaal.

Wolfram Chain N.V.

Mobiliteit uit handen geven aan een specialist, wat levert dat op?

Duurzame zakelijke luxe auto-vervoersoplossingen in Roosendaal

PORSCHE CAYENNE COUPE

Wat komt er allemaal kijken bij een exclusieve auto?

Premium zakelijke lease oplossingen voor bedrijven in omgeving Etten-Leur

Veerman ICT

De beste prijs én voorwaarden voor leasecontracten.

Oplossingen op maat voor hoogwaardige zakelijke mobiliteit in Roosendaal

Vigour ICT Consulting

De juiste prijs bij in- en verkoop!

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 45 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer