Voor autoliefhebbers met specifieke wensen.

De zoektocht naar jouw droomauto.

Wat ik altijd al heb willen rijden…

Van een Porsche 911 in de perfecte specificatie, naar een zeldzame Zweeds geïmporteerde Volvo 850 T5-R uit ’96, naar het complete Audi RS gamma, tot een negen-persoons-bus omgebouwd naar campervoertuig… Wij helpen veel klanten in de zoektocht naar hun unieke droomauto.

Droomauto’s zijn geen doorsnee voertuigen, je hebt een bijzondere binding of gevoel bij deze auto. Daarom is het van cruciaal belang zaken te doen met partijen die een kwaliteitsnorm garanderen, alvorens de emotie je beslissing bespoedigt en je aankoop achteraf niet aan het droomplaatje voldoet.

Van ZZP’ers tot grotere organisaties, wij helpen iedereen de juiste stappen te zetten naar hun ideale auto. Rest je nog één vraag… Wat heb jij altijd als eens willen rijden?

Onze zoektocht kent geen grenzen.

In de afgelopen jaren hebben we een internationaal netwerk opgebouwd van gerenommeerde autobedrijven die voldoen aan de kwaliteitsnormen van onze klanten. Hierdoor proberen we  onvoorziene, torenhoge kosten achteraf te voorkomen, want niets is zo frustrerend dan een doorgedraaide V12 waar geen geluid meer uit komt.

Wij importeren voornamelijk jong gebruikte auto’s uit Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de Nordics, mede doordat de specificaties van deze auto’s vaak overeenkomen met de Nederlandse marktwensen en doordat auto’s in deze landen vaker dealeronderhouden zijn dan in andere Europese landen.

Het grote voordeel van import van jong gebruikte voertuigen, is dat deze pas net hun eerste onderhoud hebben gehad, en door de BPM voordelen erg aantrekkelijk zijn om daar aan te schaffen. Voor de voertuigen vanaf een paar jaar oud, kijken we liever eerst in eigen land, heel veel binnenlands aanbod verschijnt namelijk niet eens online voor de particulier.

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Luxe bedrijfswagens met stijlvol interieur voor zakelijke lease in Roosendaal

Micro-Tech Europe GMBH

Optimaliseren van het geleasde wagenpark.

Oplossingen op maat voor hoogwaardige zakelijke mobiliteit in Roosendaal

Vigour ICT Consulting

De juiste prijs bij in- en verkoop!

Maatwerk luxe bedrijfsauto-mobiliteitsdiensten voor zakelijke klanten in Roosendaal

HELDER PLUS

Oplossingen voor zakelijke mobiliteit van vandaag en voor de toekomst!

Duurzame zakelijke luxe auto-vervoersoplossingen in Roosendaal

PORSCHE CAYENNE COUPE

Wat komt er allemaal kijken bij een exclusieve auto?

Luxe Porsche bedrijfswagens met uitstekende service voor zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

PORSCHE 911

In- en verkoop van exclusieve auto’s.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 45 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer