Mobiliteitshulp bij spoedgevallen.

Direct beschikbare voertuigen.

Ik heb nú een auto nodig…

Het afgelopen jaar zijn de wachttijden bij bijna alle merken gigantisch opgelopen. Het dealerbedrijf heeft gebrek aan direct beschikbare voorraad en is daarmee onderdeel van een wereldwijd probleem van schaarste. Deze lange levertijden zullen om verschillende redenen nog wel even aanhouden. Het geduld van de consument wordt komend jaar nog eens extra op de proef gesteld en dat geldt óók voor compactere ondernemingen.

Als ondernemer kan je niet stil blijven staan, dus ben je op zoek naar direct beschikbare mobiliteit. Gelukkig leiden er meerdere wegen naar Rome osendaal, wij trachten iedere onderneming zo goed mogelijk mobiel te houden. Een greep uit onze oplossingen:

Hoogwaardige Volkwagen Amarok mobiliteitsoplossingen voor zakelijk gebruik in Etten-Leur

I. Inzicht in de landelijke totaalvoorraad.

Je hebt een nieuwe auto in gedachten, maar deze is niet voorradig. Er bestaat een heel goede kans dat jouw configuratie voor 90% matchend elders in het land staat, óf naar ons land onderweg is, óf door een ander merk leverbaar is; een Citroën Jumpy, een Peugeot Expert, een Opel Vivaro, een Toyota Proace én een Fiat Scudo zijn namelijk exact hetzelfde.

Veel modellen worden gedeeld om de productiekosten laag te houden, dus is het raadzaam om over verschillende merken en dealers heen te kijken. Dankzij ons netwerk hebben wij inzicht in de landelijke totaalvoorraad van verschillende merken, dus kunnen we snel schakelen naar een passend alternatief.

II. Voertuigen ombouwen.

Je bent dringend op zoek naar je eerste bestelbus, je wilt je huidige voertuig vervangen of bent op zoek naar een bus ter uitbreiding, terwijl het aanbod van bedrijfsbussen is opgedroogd in heel Europa. Dit praktijkvoorbeeld kwam meermaals bij ons voorbij.

Door het ombouwen van andere bussen, zoals jonge taxibussen, hebben we deze klanten heel snel kunnen helpen aan voertuigen die pasten bij hun dienstverlening. Een goed alternatief, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Hoogwaardige Volkwagen Amarok mobiliteitsoplossingen voor zakelijk gebruik in Etten-Leur
Luxe en ergonomische interieurs van hoogwaardige zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

III. Jong gebruikt i.p.v. nieuw.

Wanneer een auto in nieuwstaat nog niet beschikbaar is, waarom kijk je dan niet naar jonge occasions? Deze voor de hand liggende optie wordt vaak “vergeten” door het traditionele dealerbedrijf, die gebonden is aan strakke doelstellingen op nieuwe voertuigen.

Zodra er schaarste ontstaat in de markt van nieuwe voertuigen, schakelen wij in ons netwerk direct door naar zoekopdrachten van net-niet-nieuwe auto’s, zodat je direct te weg op kunt.

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

REaching equipment services

Mobiliteit voor een organisatie op grote hoogte.

Uitstekende klantenservice voor luxe zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

TEAM inc.

Internationaal wagenparkbeheer & strategie.

Premium zakelijke lease oplossingen voor bedrijven in omgeving Etten-Leur

Veerman ICT

De beste prijs én voorwaarden voor leasecontracten.

PEPE Wagenparkbeheer mobiliteitsoplossingen voor van Akkeren Logistics in Roosendaal

VAN AKKEREN LOGISTICS

Mobiliteit voor een logistieke sterspeler.

Maatwerk oplossingen voor zakelijke mobiliteit in Roosendaal.

Wolfram Chain N.V.

Mobiliteit uit handen geven aan een specialist, wat levert dat op?

Moderne en stijlvolle Bevelander bedrijfswagens voor zakelijke doeleinden van PEPE Wagenparkbeheer in omgeving Roosendaal

INSTALLATIEBEDRIJF BEVELANDER

Belevering van ingerichte bedrijfsauto’s.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 44 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer