Minimale kosten, maximaal rendement.

Kosten besparen door een efficiënt wagenpark.

Hoe kleiner de MKB’er, hoe groter de mobiliteitskosten.

Het klinkt nogal krom, maar niets is minder waar. Eén van de grote efficiency uitdagingen van een compacte MKB onderneming: optimaal rendement behalen uit de eerste dienstauto’s. Natuurlijk, je weet exact wie waarin rijdt en hoeveel kilometers er ongeveer per jaar gemaakt worden, dus aan het bewaken van je overzicht ligt het niet.

De kostenstijgingen ontstaan pas, zodra een leaserijder zijn baan opzegt, er nieuwe medewerkers aangenomen worden voor bepaalde tijd en er shortlease oplossingen worden ingehuurd, of wanneer je als kleinere organisatie overgeleverd bent aan de lange levertijden van nieuwe voertuigen. Je kunt auto’s nog niet zo makkelijk doorschuiven, dus blijven ze op je balans drukken. Daar gaat je ideale dekking van je vloot.

Op deze pagina sommen we een aantal diensten op die in onze ogen interessant zijn voor de compacte MKB organisatie:

Hoe slim koop je in?

Als eigenaar van je organisatie, ga je op zoek naar een nieuwe auto. Omdat je erg tevreden bent over je huidige auto, ga je ook ditmaal voor een Volvo, nu kies je voor het nieuwste elektrische model. Volvo’s eigen Financial Services afdeling biedt je het beste maandbedrag, waar je huidige onafhankelijke leasemaatschappij niet eens bij in de buurt komt. Een paar weken later krijg je een telefoontje: je auto is vertraagd en zal pas drie maanden later op z’n vroegst arriveren.

Je hebt nu twee opties: OF je kiest voor een erg dure shortlease oplossing, OF je rijdt je huidige auto door van de leasemaatschappij waarbij je vertrekt. Die leasemaatschappij wil wel meewerken om je contract te verlengen, maar wel tegen een stuk hogere kosten.

Hoe kwam het dat je over moest stappen van leasemaatschappij? Wie bewaakt de levering van je auto? Wat had je moeten doen om die extra kosten te vermijden? En wie behoudt het overzicht in je verschillende leasemaatschappijen? Wees voorzichtig met het aaneenknopen van financiële dienstverleners en leverende partijen. Hierdoor ben je aan veel losse contracten gebonden en geef je je overzicht van je vloot op, dus kunnen je kosten heel snel stijgen.

Wij kijken graag met je mee, dekken dat aaneenknoop-risico zoveel als mogelijk voor je af en kopen als mobiliteitsonderneming heel vaak veel scherper in.

Mobiliteitsoplossing Volkswagen UP voor van Akkeren Logistics in Roosendaal

Hoe slim koop je af?

Terug naar ons voorbeeld. Je huidige Volvo is heel courant uitgevoerd, heeft inmiddels 160.000 kilometer gelopen en is altijd keurig onderhouden volgens het boekje. Je kunt je auto over drie maanden inleveren, óf je kunt je auto zelf kopen van je leasemaatschappij.

Bij de meeste gangbare modellen is dit vaak een heel interessante optie. Door onze goede contacten bij bijna alle grote leasemaatschappijen, hebben we overnamevoordelen voor onze klanten. We nemen jouw auto over van de leasemaatschappij, je kunt er zelfs nog even in blijven rijden terwijl je wacht op je nieuwe auto, we adverteren en verkopen je auto, waardoor je er nog op verdient ook.

Naast de verkoopmarge en winst om niet extra te hoeven inhuren, levert dit al snel een paar duizend euro op. Een eenvoudig trucje, wat in de praktijk te weinig benut wordt.

Hoe slim stuur je bij?

Dankzij de huidige levertijden bij zowat iédere autofabrikant én leasemaatschappij, is het tijdig bestellen van je nieuwe auto een absolute must. Ben je te laat, dan hang je flink in extra kosten.

Datzelfde geldt voor het bewaken van kilometrage binnen je verschillende leasecontracten. Wat is het juiste moment om je leasecontract aan te laten passen? Wanneer handel je wanneer je ene medewerker 25.000 kilometer per jaar rijdt, en de ander 48.000? Die extra kilometers van de eerste persoon krijg je niét terug voor persoon twee. Weet dat iedere leasemaatschappij zelf niet happig is op het melden van expiraties, tót drie maanden van tevoren, zodra je als klant niet flexibel meer bent.

Wij helpen je iets verder vooruit te kijken en trekken proactief aan de bel wanneer je het beste kunt handelen, zodat je extra hoge kosten voor extra kilometers óf extra looptijd voorkomt.

van Akkeren Logistics lease-auto verzorgd door PEPE Wagenpark

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Duurzame en innovatieve Volvo mobiliteitsoplossingen van topkwaliteit in Roosendaal

TSD – The Safety Network

Fleetowner, van a tot z geregeld.

Moderne en stijlvolle Bevelander bedrijfswagens voor zakelijke doeleinden van PEPE Wagenparkbeheer in omgeving Roosendaal

INSTALLATIEBEDRIJF BEVELANDER

Belevering van ingerichte bedrijfsauto’s.

Milieuvriendelijke hoogwaardige mobiliteitsoplossingen met zakelijke wagens in omgeving Etten-Leur

R. van Wesemael B.V.

Het ontzorgingspakket +.

Luxe Porsche bedrijfswagens met uitstekende service voor zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

PORSCHE 911

In- en verkoop van exclusieve auto’s.

Oplossingen op maat voor hoogwaardige zakelijke mobiliteit in Roosendaal

Vigour ICT Consulting

De juiste prijs bij in- en verkoop!

Duurzame zakelijke luxe auto-vervoersoplossingen in Roosendaal

PORSCHE CAYENNE COUPE

Wat komt er allemaal kijken bij een exclusieve auto?

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 45 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer