PEPE, jouw nieuwe fleetcollega.

Je wagenparkbeheer uitbesteden.

Ontlast je organisatie, neem mobiliteitsbeheer weg.

Hoe groter de organisatie, hoe waardevoller de specialist. De waarde van een wagenpark is vaak de tweede of derde grootste kostenpost van en MKB organisatie, terwijl wagenparkbeheer nog vaak als een taak “erbij” wordt gezien. Hoe hou je één lijn in je autoregelingen, terwijl je óók ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen heb gesteld?

Wanneer stappen we over op elektrische voertuigen en hoe faseren we fossiele brandstof op de juiste manier uit? Hoe gaan we om met de berijder die niet teveel wil bijtellen, terwijl de ander met een 100% elektrische actieradius niet thuis komt? En wie adviseert ons in onze volgende tender? Het verkopende autobedrijf…? Niet zo verstandig.

Voor verschillende grote MKB organisaties beheert PEPE het wagenpark alsof we onderdeel zijn van die organisatie. We onderhouden nauwe banden met interne (HR) afdelingen en rapporteren een realtime overzicht via ons PEPE platform. We bieden onze diensten aan als een verlengstuk van een organisatie met tenminste 10 voertuigen.

Perke Pellis aan het zorgen voor luxe mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

Wat doet PEPE als wagenparkbeheerder?

Je kunt wagenparkbeheer zo groot en zo klein maken als je wil. Uiteraard helpen we bij alle vragen van jullie personeel, zorgen we voor heel gunstige inkoopvoordelen en bewaken we de kwaliteit van je voertuigen.

Voor grotere investeringen in je wagenpark, schrijven we tenders uit (/kostenbesparing). Om één beleid in je organisatie uit te rollen, ontwikkelen we autoregelingen (/autoregelingen) voor alle personeelsleden. En we bewaken de beste vervangingsmomenten (/vervangingsmomenten) voor oudere voertuigen, zodat de onderhoudskosten niet onnodig hoger oplopen dan de waarde van het voertuig.

Daarnaast regelen we track & trace oplossingen (/tracktrace)wanneer gewenst, en schrijven we een advies uit hoe je wagenpark in de nabije toekomst te verduurzamen (/verduurzaming-wagenpark). Jij vraagt, wij draaien.

Who you gonna call…? Onze berijdersdesk.

Een van jullie medewerkers heeft een auto besteld, maar dit voertuig is erg vertraagd in productie, wat nu? Een andere collega heeft een defecte tankpas, wie moet je dan spreken? Een derde collega heeft haar baan opgezegd, wat zijn de opties voor die auto?

Al dit soort vragen hoeven niet te lang rond te zwerven in jullie organisatie. Als jullie interne berijdersdesk, kunnen alle collega’s zich direct bij ons melden, wij pakken het voor jullie op.

Een groeiend wagenpark levert ook meer interne vragen op. Verlies niet teveel kostbare tijd van de personeelsleden die direct omzet genereren en laat ons met je meedenken.

Team PEPE Wagenparkbeheer

Uitbesteden? Leuk idee, maar ik wil ook meekijken.

Het uitbesteden van allerhande taken omtrent het beheren van jullie wagenpark, gebeurt altijd in volledige openheid van zaken. We houden relevante informatie over jullie voertuigen bij in ons eigen PEPE Platform, waardoor je ten alle tijden inzicht hebt in álle voertuigen, álle voertuiginformatie, álle berijdersgegevens, van iédere leasemaatschappij en in iédere aanschafvorm (zowel eigendomsauto’s als verschillende leasevormen).

Doordat we goed contact onderhouden met jouw collega’s, weten we wie waarin rijdt en welke auto op welk moment het meest interessant is om te vervangen. Zo voorkom je direct dat je onnodig lang oplopende dieselprijzen blijft betalen en vaak zonder kosten eerder op leasemaatschappijen kunt anticiperen.

Meer zien van ons PEPE Platform? Log eens in via onderstaande link, of vraag hier een demo aan.

BEKIJK NU ONS PEPE PLATFORM.

Meer overzicht in je wagenpark, minder onnodige tijdsverspilling aan administratie.

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Luxe bedrijfswagens met stijlvol interieur voor zakelijke lease in Roosendaal

Micro-Tech Europe GMBH

Optimaliseren van het geleasde wagenpark.

Maatwerk oplossingen voor zakelijke mobiliteit in Roosendaal.

Wolfram Chain N.V.

Mobiliteit uit handen geven aan een specialist, wat levert dat op?

Uitstekende klantenservice voor luxe zakelijke mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

TEAM inc.

Internationaal wagenparkbeheer & strategie.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 45 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer