Van A(larmsysteem) tot Z(eepdispenser).

Jouw volledig ingerichte bedrijfswagen.

De oplossing voor jouw logistieke vraagstuk?

Stel je voor, je onderneming ontwikkelt zich met rasse schreden, je huidige wagenpark groeit uit z’n voegen. Je eerste bussen zijn inmiddels wat te klein aan het worden, je logistieke planning staat onder druk of je moet je wagenpark uitbreiden. Kortom, tijd voor een grotere of nieuwe bus met meer praktische laad- en vervoersmogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een koelinstallatie voor het vervoeren van je kazen, of naar een extra stevige laadklep voor je gemakkelijk kunnen laden en lossen van frietvet, je begint bij het begin, het inzichtelijk maken van je logistieke vraagstuk.

 

Kenmerken bedrijfsauto mobiliteitsoplossing Roosendaal

Vinden we het niks, dan zeggen we het.

“Bij ons kan álles, geen inrichting is te gek!” – Deze stelling van zo’n beetje ieder autobedrijf berust op waarheid, want je kunt overal goede, kwalitatieve producten aanschaffen. De keuze tussen bijvoorbeeld Volkswagen, Peugeot of Opel, blijft nog altijd bepaald door goede voorwaarden en je persoonlijke voorkeur.

Waar je vervolgens de bedrijfswageninrichting onderbrengt, werkt wel iets anders, vaak kiezen autobedrijven voor geselecteerde inbouwspecialisten waar zij onderling de beste afspraken mee kunnen maken.

Bovenstaande is zéker niet fout, al zien wij het graag ietsje anders. Niet iedere inbouwer of iedere leverancier is even gespecialiseerd in jouw tak van sport. Je hebt specialisten die niets anders doen dan enkele cabine-bussen ombouwen naar dubbele cabines, je hebt specialisten voor beveiligings- en pantser-vraagstukken, enzovoort.

Om de oplossing te vinden voor jouw vraagstuk, stellen wij voor éérst op zoek te gaan naar jouw ideale bus voor de beste inkoopcondities en voorwaarden, en vervolgens deze te matchen aan de inbouwspecialist die we nodig hebben.

Busje recyclen?

Door deze aanpak zijn we veel flexibeler in het herzien van het nut van een bedrijfsauto. We bouwen taxibussen om naar auto’s die uitermate geschikt zijn voor een BSO / kinderdagverblijf, we vinden enkel-cabine-bussen die in een nieuw jasje perfect renderen als dubbelcabine, en bouwen voertuigen om naar volledig uitgeruste campers.

Kortom, heb jij een nét wat specialistischer vraagstuk? Of wil je je bedrijfsinrichting nét wat anders? Kom maar door met je ideeën, wij zijn nieuwsgierig! En vinden we het niks, dan zeggen we het ook…

Professionele bedrijfsbus Volkswagen mobiliteitsoplossingen in Roosendaal

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Efficiënte en betrouwbare zakelijke mobiliteit met hoogwaardige kwaliteit wagens in Roosendaal

KLEP & ZN RECYCLING

Hoe vinden we de beste bedrijfswagen deals?

Moderne en stijlvolle Bevelander bedrijfswagens voor zakelijke doeleinden van PEPE Wagenparkbeheer in omgeving Roosendaal

INSTALLATIEBEDRIJF BEVELANDER

Belevering van ingerichte bedrijfsauto’s.

Maatwerk bedrijfswagens met hoogwaardige kwaliteit voor zakelijke lease in Roosendaal

HET KAASATELIER

Snelle levering van op maat samengestelde bedrijfswagens.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 45 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer