Mobiliteitshulp bij spoedgevallen.

Direct beschikbare voertuigen.

Ik heb nú een auto nodig…

Het afgelopen jaar zijn de wachttijden bij bijna alle merken gigantisch opgelopen. Het dealerbedrijf heeft gebrek aan direct beschikbare voorraad en is daarmee onderdeel van een wereldwijd probleem van schaarste. Deze lange levertijden zullen om verschillende redenen nog wel even aanhouden. Het geduld van de consument wordt komend jaar nog eens extra op de proef gesteld.

Jullie organisatie kan niet stil blijven staan, dus ben je op zoek naar direct beschikbare mobiliteit. Gelukkig leiden er meerdere wegen naar Rome osendaal, wij trachten iedere organisatie zo goed mogelijk mobiel te houden. Een greep uit onze oplossingen:

 

SEAT Professionele wagenparkbeheer voor bedrijven in Roosendaal

I. Inzicht in de landelijke totaalvoorraad.

Je hebt een nieuwe auto in gedachten, maar deze is niet voorradig. Er bestaat een heel goede kans dat jouw configuratie voor 90% matchend elders in het land staat, óf naar ons land onderweg is, óf door een ander merk leverbaar is; een Citroën Jumpy, een Peugeot Expert, een Opel Vivaro, een Toyota Proace én een Fiat Scudo zijn namelijk exact hetzelfde.

Veel modellen worden gedeeld om de productiekosten laag te houden, dus is het raadzaam om over verschillende merken en dealers heen te kijken. Dankzij ons netwerk hebben wij inzicht in de landelijke totaalvoorraad van verschillende merken, dus kunnen we snel schakelen naar een passend alternatief.

II. Voertuigen ombouwen.

Jouw organisatie is dringend op zoek naar vervanging of uitbreiding van het wagenpark, maar het aanbod van bedrijfsbussen is opgedroogd in heel Europa. Dit praktijkvoorbeeld kwam meermaals bij ons voorbij.

Door het ombouwen van andere bussen, zoals jonge taxibussen, hebben we deze klanten heel snel kunnen helpen aan voertuigen die pasten bij hun dienstverlening. Een goed alternatief, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Volkswagen Transporter mobiliteitsoplossing voor bedrijfsbussen in Noord-Brabant
Volkswagen luxe oplossing mobiliteit Roosendaal

III. Jong gebruikt i.p.v. nieuw.

Wanneer een auto in nieuwstaat nog niet beschikbaar is, waarom kijk je dan niet naar jonge occasions? Deze voor de hand liggende optie wordt vaak “vergeten” door het traditionele dealerbedrijf, die gebonden is aan strakke doelstellingen op nieuwe voertuigen.

Zodra er schaarste ontstaat in de markt van nieuwe voertuigen, schakelen wij in ons netwerk direct door naar zoekopdrachten van net-niet-nieuwe auto’s, zodat je direct te weg op kunt.

SUCCESVERHALEN

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers.

Luxe zakelijke transportoplossingen in omgeving Roosendaal

machinefabriek van Nunen

Een bus voor een machinefabriek & een luxe wagen voor de eigenaar.

Duurzame zakelijke luxe auto-vervoersoplossingen in Roosendaal

PORSCHE CAYENNE COUPE

Wat komt er allemaal kijken bij een exclusieve auto?

Klantgerichte en professionele klantenservice voor zakelijke mobiliteit in Roosendaal

Luysterburg fresh bv

Zakelijke en privé mobiliteit tot in de puntjes.

Maatwerk bedrijfswagens met hoogwaardige kwaliteit voor zakelijke lease in Roosendaal

HET KAASATELIER

Snelle levering van op maat samengestelde bedrijfswagens.

LIEVER DIRECT CONTACT? WE STAAN VOOR JE KLAAR.

Je hebt een vraag, een uitdaging of een zoekopdracht, maar nog niemand heeft het antwoord voor je gevonden. Wij zoeken met je mee, neem via deze gegevens contact met ons op.

5.0 45 Google-reviews Consultant in Roosendaal
Het Team van PEPE Wagenparkbeheer