Makkelijk en snel, zelf regelen!

Waar kan ik terecht voor onderhoud? Wat moet ik doen bij schade? Ik ben mijn brandstofpas kwijt, wat moet ik doen? Allemaal vragen waar je tegen aan kunt lopen tijdens de duur van je leasecontract.

Om het voor jou als berijder extra makkelijk te maken hebben wij in opdracht van jouw werkgever de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Mocht je onverhoopt toch nog een vraag hebben vul dan ons contactformulier in onder aan deze pagina dan nemen wij spoedig contact met je op. Voor noodgevallen kun je ons nood nummer bellen 0165-794100.

Pech of schade

Pech
Pech onderweg bel dan met 036-5474444, zij zijn 24/7 te bereiken en sturen indien nodig de wegenwacht of plaatselijke dealer naar je om je verder te helpen.

Schade
Je kan schade online melden in MyAthlon of de MyAthlon-app. Alle vervolgstappen worden aangegeven.

Je kan ook een Europees schadeformulier printen of digitaal in de pdf invullen. Bij een aanrijding met een bekende tegenpartij is het van belang dat het formulier door beide partijen fysiek wordt ondertekend.

Stuur het ondertekende formulier naar schadeformulier@athlon.com

Heb je een urgente vraag? Stuur dan een Whatsapp naar: 06 1135 4787

Onderhoud, reparatie en banden

Onderhoud
Laat het onderhoud uitvoeren bij de plaatselijke merkdealer van je auto.
Je mag eventueel uitwijken naar een LeaseProf of Profile. Via dit webformulier vind je de dichtstbijzijnde servicepartner

Banden
In de meeste gevallen wordt dit geconstateerd tijdens onderhoud door jouw merk/service -partner. Deze vervangt dan direct jouw banden. Wanneer je jouw bandenprofiel wilt laten controleren, kan dit bij de Euromaster, Kwik-Fit of Profile. Ook hier kun je eventueel je banden laten wisselen en of vervangen.

Ruitreparatie
Schade aan de voorruit hoef je niet te melden, deze kun je direct laten repareren. Vind hier een schadehersteller.

Links en telefoonnummers

Driverdesk 036-5474466
Pech of schade onderweg 036-5474444
Urgente vragen via whatsapp 06 1135 4787
 

 

Athlon app – klik hier –
Schademelden – klik hier –
bezwaar maken bekeuring – klik hier –
Declaratie brandstof – klik hier –

Heb je toch nog een vraag of is er iets onduidelijk en heeft dat geen spoed? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op.